Menu
menu

Aktuellt.

14/3 I år studerar jag interaktionsdesign vid University of California, San Diego. På distans och deltid, såklart; jag har ju kunder och uppdrag att ta hand om också. Om du, som jag, aldrig blir mätt på kunskaper och utveckling, finns massor av studiemöjligheter online. Rekommenderas!

24/2 Nu har jag skapat ett nytt sätt för dig att se vad jag kan hjälpa till med. Du hittar det såklart under Vad gör jag på jobbet? här på sajten. Men du kan också följa @byflowervalley på Instagram. Kanske får du inspiration till egna kommunikationsidéer?

7/2 Oj, vad tiden går! Året har rivstartat med bl.a. idéarbete för Högskolan i Halmstads vårkampanj, webbproduktion för Peab och sociala-medie-arbete för nya kunden Dahls Bageri.

7/10 Härliga höst! Varumärkes- och konceptprojekten jag nämnde förut är nu godkända och det är dags att gå in i produktion. Ser fram emot att kunna visa smakprov här snart.

31/8 Tillbaka på jobbet! Just nu arbetar jag med varumärkes- och konceptprojekt för Högskolan i Halmstad och Peab (tillsammans med Start Communication) samt med copyjobb för Falksalt och Winningtemp.

13/7–10/8 Semester.

2/5–9/5 Semester i Belgien. À bientôt!

15/4–10/6 Utbildning i grafisk design vid Berghs School of Communication.
Jag arbetar dock som vanligt under tiden.