Menu
menu

För snart tre år sedan började jag jobba med en reklambyrå som heter Start Communication. Där finns massor av proffsiga och härliga människor. Därför blev det till slut så att jag var där jätteofta. Ja, i princip hela tiden. Vi hade roligt, jobbade hårt och gjorde bra grejer tillsammans. Jag var med och vann nya konton, såsom Euroflorist och Estrella. Två fina varumärken som fortfarande har glädje av kompetensen och engagemanget hos Start.

En styrka med Start är också att jag alltid uppskattades och sågs som en i laget. Men om man, som jag, verkligen vill vara frilans, kommer det en dag när man måste välja. Jag har hela tiden haft egna kunder utöver samarbetet med Start, och de är alla lika viktiga för mig.

I höstas började jag därför trappa ner på Start, och fr.o.m. den 1 mars jobbar jag åter heltid från mitt eget kontor, under mitt eget varumärke, by Flowervalley. Det är såklart lite läskigt att vara helt på egen hand, men det är också en utmaning som jag älskar. Och precis som jag skrev i mitt nyårslöfte tänker jag fortsätta ta hand om mina relationer genom att utmana och leverera. Oavsett samarbetsform.

Jag ser fram emot att fortsätta jobba med Start och deras kunder. Och jag rekommenderar dem varmt om du letar ny reklambyrå. Om du bara behöver en kreativ och strategisk copywriter har du redan hittat henne.

Nr 10/100
(Jag har antagit en utmaning som innebär att jag ska blogga varje dag i 100 dagar. Det gör jag dels här på min företagsblogg, dels på min privata blogg.)

Leave a reply